Neler olmuş, mış, muş

Kazlıçeşmede duyduğuma göre gs maçından önce toplanılmış‚ 20-25 fenerli trenden inen 50-60 gassaraylı panpasıyla bol bol hasret gidermiş‚ atkılar formalar değişilmiş.

Daha sonra gassaraylı panpalar sevinçle koşa koşa huşu içerisinde ipekçiye gitmişler.

Fenerli arkadaşlar başlamış yürümeye önce shellin oraya gidilmiş tezahuratlarla‚ oradan edirnekapı istikametine dönülmüş‚yürüyüş sırasında ipekçiye doğru maça giden gassaraylı panpalarla tanışılmış‚ tanışma faslı devam ettikçe karşıdan gelen diğer gassaraylılar ile de tanışmış bu arkadaşlar‚ birbirlerini öpmüşler sarılmışlar‚ ne güzel burada karşılaştığımız‚ u 17 lere ziyarete gelmişsiniz biz yoktuk orada bizim bebelere çiçek vs vermişsiniz‚ çok incesiniz altında kalmayalım bunun için iadeye geldik demişler.

Bu ince hareket karşısında şaşırmış gassaraylı arkadaşlar‚ ne iyi yaptınız ama vallada billada biz malatyasporluyuz bakmayın siz bu sarı kırmızı atkılara ne işimiz olur galatasarayla isterseniz size verelim hediyemiz olsun bunlar denmiş.

Bu hediyeleşme devam ederken ipekçiye yol alan gruplar halindeki diğer galatasaraylı taraftarlar karşı kaldırıma geçiyormuş bu arada‚ biz küsüz bu fenerli arkadaşlarla konuşmuyoruz bize ne demişler.

Ondan sonra coşku büyümüş‚ fenerli arkadaşlar artık çok sevinçli oldukları için varmısınız yarışa demişler‚ başlamış gassaraylı arkadaşlar koşmaya fenerli arkadaşlarda kovalamaya ‚ yakalanan sobe diye kendini yere atıyormuş ve başlıyormuş sevinçle ellerini çırpmaya‚ beni sobelediniz tamam oyundışıyım olur mu diye seslenmeye.

Yarım saat sürmüş bu eğlence‚ karnaval havasına dönmüş ortam‚ipekçide bu eğlenceli oyunu duyan 300-500 galatasaylı koşmaya başlamılar o yöne doğru‚ ellerinde bir şeyler varmış‚ muhtemelen mızıkçılık yapacaklarmış bu oyunda hile karıştıracaklarmış 20 kişinin başlattığı bu eğlenceye.

Bakmış bu 20 kişi bu oyunun tadı kaçacak uzaklaşmışlar ordan bitirmişler eğlenceyi‚ ondan sonra galatasaraylılar demiş ki keşke bu oyunu ipekçinin önünde oynasaydınız bizle daha kalabalık olurduk‚ fenerli arkadaşlar cevap vermiş‚ yahu biz topu topu 20 kişiydik‚ edirnekapıya kadar yüzlercenizle oynadık işte sizde eksik kalın bir dahakine sizlede oynarız ama bizimle oynayın 17 yaşında çocuklarla oynamak istiyorsunuz denklik olmuyor ayıp oluyor‚ bak böyle ne güzel denklik sağlanıyor demişler.Birde şunu ilave etmişler oyun için ipekçinin önüne çağırıyorsunuz ya ‚ bir dahaki sefere oraya gelip oynadığımızda bu sefer neden içeriye gelmediniz diye sitem de etmezsiniz di mi?

Gökten üç elma düşmüş biri capsci utkuya‚ diğeri yiğit oğlana‚ öbürü de bu taraftarın hakkını inanılmaz koruyan büyük başkana.

Antu.com ; efsanekanarya ; http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=4&fID=34&kID=11708

Bir cevap yazın

Dasda Plugin is just active at page.